1. Varför ska jag hyra?

Detta är ett enkelt och billigt sätt att få extra plats. Du får ett eget förråd till vilket endast du har nyckel. Vi tillämpar kort uppsägningstid och generösa öppettider för att göra det smidigt för dig som kund.

2. Vilka förrådsstorlekar har ni?

 Vi erbjuder 4,5 m3, 9,3m3  samt 15,5 m3. 

4,5 m3: ca 1,15 x 1,3 x 3,1 m

9,3 m3: ca 1,3 x 2,35 x 3,1m

15,5 m3: ca 2,15 x 2,35 x 3,1 m

Önskar ni större plats så går det att lösa vid förfrågan.

3. Vad är det för takhöjd?

Det är 3,1 meter i takhöjd. Vår port är 3,5 meter hög och 3,5 meter bred.

4. Vad är det för temperatur?

Vi håller alltid minst + 10 grader i lokalen och värmen sker via golvvärme så att era saker alltid hålls varma och torra.

5. När kommer jag åt mitt förråd?

Du har tillgång till förrådet alla dagar i veckan mellan klockan 06.00 – 22.00. Eventuella kostnader för väktarutryckning på grund av att man dröjer sig kvar i lokalen betalas av ansvarig kund.

6. Har ni släpvagn att låna ut?

Ja. Vi har en 11m3 skåpsläp med ramp som alla kunder får låna 4h gratis vid inflyttning efter tillgänglighet. Hyr ni förvaring hos oss så får ni vid behov hyra släpen för 200kr/4h efter tillgänglighet. Bokning sker i lokalen. Vi har även kärra i lokalen för att underlätta åtkomsten till ditt förråd.

7. Erbjuder ni ännu mer än släpvagn till era kunder?

Ja! I lokalen finns elektrisk mutterdragare och garagedomkraft för att enkelt kunna byta hjul på sin bil.

8. Är det säkert att hyra av er?

Ja. Vår byggnad uppfyller skyddsklass 1 för skalskyddet. Byggnaden är larmad och övervakad via Securitas. Byggnaden och gårdsplanen är kameraövervakas för er säkerhet.

9. Säljer ni lås till förråden?

Nej, du köper själv ett hänglås till ditt förråd. Vi har inte tillgång till ditt förråd.

10. Hur bokar jag ett förråd?

Du väljer en lämplig storlek, fyller i dina kontaktuppgifter och skickar ett mail så bokar vi ett möte och ni skriver kontrakt samt ni erhåller er nyckeltag.

11. Måste jag teckna långa avtal?

Nej

12. Hur säger jag upp mitt avtal?

Skriftlig uppsägning.  När du tömt och städat ditt förråd lämnar du din nyckeltag i anvisad brevlåda inne i MagasinLomma´s lokal.

13. Hur betalas hyran?

Hyran faktureras i förskott varje kvartal och skall betalas senast den siste i varje månad.

14. Ska jag försäkra sakerna jag magasinerar?

Ja. Du får själv kontakta ditt försäkringsbolag för att kontrollera så din hemförsäkring gäller det gods du har för avsikt att magasinera. Vissa försäkringsbolag kräver en tilläggsförsäkring. All information försäkringsbolagen behöver finns på vår hemsida eller via info@magasinlomma.com

15. Vad gör jag om jag tappar bort min låstag?

Kontakta omgående oss på info@magasinlomma.com för att spärra låstaggen. Du är personligt ansvarig för din låstag samt för tredje person som eventuellt skulle få tillgång till den. Det utgår en administrationsavgift på 500 kr vid förlust av låstag.

16. Vilka är ni som ligger bakom?

Magasin Lomma ägs och drivs på Wigensgård i Lomma som ligger mellan Malmö och Lund. Vi som äger och driver verksamheten heter Fredrik & Daniella Witte.